Kadunud eestlanna kolleegid: Pirjo käitus viimasel ajal kummaliselt

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirjo Kukk
Pirjo Kukk Foto: SCANPIX

Austraalias rannas ööbimise ajal kadunuks jäänud eestlanna kolleegid kinnitavad, et neiu käitus viimasel ajal ebatavaliselt.

28-aastane Pirjo Kukk töötas ühes Sydney hostelis administraatorina ning ka elas samas majutuskohas, kirjutab Sydney Morning Herald.

Kolleegide sõnul oli Kukk väga kohusetundlik töötaja, kes kunagi ametipostilt ei puudunud. Eelmisel pühapäeval ta aga tööle ei ilmunud ning vastas ülemuse järelepärimisele kummalise tekstisõnumiga.

Nimelt kirjutas Kukk tööandjale saadetud SMSis «Teen seda selleks, et kangekaelne olla».

Ükski neiu kolleegidest ei teadnud, et ta oli töölemineku asemel hoopis ühte Sydney lõunaosa randa suundunud ja sinna laagrisse jäänud. Kukel olid kaasas selja- ja magamiskott ning ta veetis Elouera rannas paar päeva.

Teisipäeval märkas tema laagrit ka vetelpääste, kuid kolmapäeval samasse kohta tagasi pöördudes leidsid nad eest vaid neiu asjad. Esialgu arvati, et Kuke pass on kadunud, kuid täna hommikul teatati, et see leiti laagripaiga lähedalt. Küll aga on siiani leidmata neiu mobiiltelefon.

Vaatamata laiaulatuslikele otsingutele, kuhu on kaasatud politsei, koerad, merevägi ja päästekopter, pole Kukest siiani elumärki leitud. Politseile teeb muret asjaolu, et öö, mil eestlanna kadunuks jäi, oli üks külmemaid juuniöid Sydney ajaloos.

Kuke kolleegid ja sõbrad hostelist City Resort rääkisid, et viimasel ajal käitus neiu kummaliselt.

«Ma ei tea, mis selle ühe nädalaga juhtus… Ta oli nii imelik,» meenutas Zenab Bastawala. Teine hostelitöötaja Brooke Carrington pidas kahtlaseks, et eestlanna üksinda randa ööbima läks ega osanud arvata, miks kolleeg seda tegi.

«Mul on seda väga raske uskuda. Ta on väga hea suhtleja, alati peo hing, väga sõbralik,» kirjeldas ta Kukke.

Politseiinspektor Jenny Hayes ütles, et võib-olla lahkus Kukk rannalt ja viibib praegu teadmata kohas, aga kaalutakse ka võimalust, et ta langes kuriteo ohvriks või uppus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles