Tõmtšuk: terroristid avasid Slovjanski lähistel Ukraina sõdurite pihta tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nn Donetski rahvavabariigi omakaitse liikmed Slovjanski kesklinnas.
Nn Donetski rahvavabariigi omakaitse liikmed Slovjanski kesklinnas. Foto: SCANPIX

Ukraina sõjalis-poliitiliste uuringute keskuse juhi Dmitri Tõmtšuki sõnul avasid terroristid tule terrorismivastases operatsioonis osalevate julgeolekujõudude positsioonide pihta Slovjanski lähistel.

Nii näiteks tulistasid nad miinipildujatest Slovjanski ja Krasnõi Limani maanteede ritmiku juures asuvat kontrollposti. «Jõustruktuuride liikmete seas on kaotusi,» kirjutas Tõmtšuk oma Facebooki koduleheküljel.

Seda informatsiooni kinnitas ka pataljoni Donbass komandör Semen Sementšenko sotsiaalmeedias. Tema andmetel hukkus kaks sõdurit, lisaks sai kaks haavata.

«Terroristid näitasid taas, et nendega ei tohi midagi kokku leppida. Jätkavad meie kontrollpostide tulistamist,» kirjutas Sementšenko. «Nõuame sõjaolukorra kohest kehtestamist! Riigi heaoluks tuleb see viia sisse kõrgemalt poolt, muidu tehakse see ära altpoolt, vaikselt ja riigile kõige suuremate kahjudega.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles