Saksamaal tapeti MM-tiitlite pärast kaks itaallast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuritööpaik
Kuritööpaik Foto: DPA

Kurikuulsas Hannoveri pubis tulistas eile hommikul üks sakslane kahte itaallast, kellest üks suri saadud vigastustesse eile ning teine täna öösel. Tapmise põhjuseks peetakse vaidlust jalgpalli maailmameistritiitlite arvu üle.

Hannoveris asuv pubi «Columbus» ei ole mõeldud spetsiaalselt jalgpallifännidele võistluste jälgimiseks, aga ometi toimus selles lokaalis kohutav tragöödia igipõliste jalgpallirivaalide sakslase ja itaallaste vahel, vahendab Welt-Online.

42-aastane sakslane tulistas hommikul kell 7.20 kahte itaallast. 49-aastane ohver suri eile ning tema 47-aastane sõber viidi haiglasse, kus mees suri täna öösel.

«Kuritöö ei toimunud praeguse jalgpalli MMi pärast, vaid üldse kõigi MMi tiitlite arvu pärast,» kommenteeris juhtunut politsei pressiesindaja Heiko Steiner. Väidetavalt olid ohvrid kiidelnud, et Itaalial on üks MMi tiitel rohkem kui Saksamaal, mistõttu sakslane vihastas ning algas tüli. Mees lahkus pärast sõnavahetust ning tagasi tulles kutsus itaallased välja tüli rusikate teel lahendama. Väljas tulistas sakslane mehi ilma hoiatuseta otse pähe. Kust mees püstoli sai, on hetkel selgusetu.

Pärast kuritegu viskas mees relva mõned meetrid kuriteopaigast eemale ning põgenes. Tunnistajate abiga tuvastati sakslane kiiresti ning alustati mehe otsimist.

Selles pubis on tülid üpris tavalised, kuna ööpäevaringselt avatud baaris saab iga kell ka alkoholi osta. Pubi läheduses asuva supermarketi müüja sõnul ei ole taoline juhtum üldse üllatav, kuna ta näeb pidevalt varajastel hommikutundidel purjus inimesi, kes kundesid tülitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles