Eesti kodanikku kahtlustatakse Luksemburgis kolme inimese tapmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luksemburgi politseinikud.
Luksemburgi politseinikud. Foto: SCANPIX

Täna öösel kella 1.30 paiku leiti Luksemburgis Flaxweileris ühe mehe ja kahe naise surnukehad, tapatöös kahtlustatakse 28-aastast Eesti kodanikku.

Ohvrid leidis naaber, kes märkas mehe surnukeha garaažiukse juures ning teatas sellest politseile, kes avastas hiljem toast ka kahe naise surnukehad. Väidetavalt oli kesköö paiku kuulda majast valju vaidlemist.

Politsei pressiesindaja Vic Reuteri sõnul tapeti 45-aastane mees ning kaks naist vanuses 28-35. Mehe kohta on teada, et ta küll elas, aga ei olnud sündinud Luksemburgis ning rääkis peamiselt prantsuse keelt.

Üks naistest oli Eesti ja teine Kõrgõzstani kodanik. Kahtlusalune oli seejuures ühe ohvri elukaaslane, vahendas Luxenburger Wort.

Kuritöö põhjused on hetkel väljaselgitamata. Teada on, et majas elas neli inimest – kaks Eestist, üks Kõrgõzstanist ning üks Luksemburgist.

Põgenenud kurjategija auto leiti umbes kilomeetri kauguselt Flaxweilerist. Mees oli teinud avarii ja vastu puud sõitnud.

Väidetavalt oli mees varem autoga ka üle garaaži ees lebava surnukeha sõitnud. Kahtlustatav aga naasis hiljem kuriteopaigale ning ründas politseid 25-sentimeetrise kööginoaga. Politsei tulistas meest, misjärel ta viidi haiglasse.

Riigiprokuratuuri kommentaar

Riigiprokuratuuri avalike suhete juht Kadri Põldaru ütles Postimees.ee’le, et selles juhtumis politsei operatiivkoostöö Interpoli liinis toimub.

«Ametlikke õigusabipalveid Eestile laekunud ei ole,» kinnitas Põldaru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles