Kolmikmõrvas kahtlustatav eestlane äratati kunstlikust koomast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Luksemburgis kolme inimese surnuks pussitamises kahtlustatav 28-aastane eestlane äratati eile õhtul kunstlikust koomast.

Ööl vastu esmaspäeva tapeti Luksemburgi väikelinnas Flaxweileris kolm inimest. Kahtlustatavaks peetakse 28-aastast Eestist pärit meest. Kuna mees naasis kuritööpaika tagasi ning ründas politseid, olid politseinikud sunnitud meest tulistama. Seetõttu sai mees raskeid kehavigastusi ning arstid viisid ta kunstlikku koomasse.

Eile õhtul äratati aga kahtlustatav koomast ning väidetavalt ei ole ta enam eluohtlikus seisundis, vahendab Luxenburger Wort.

Täna keskpäeva paiku selgus, et kahtlustatav on endiselt raskes seisundis ning viibib intensiivosakonnas, mistõttu ei saa temalt ilmselt niipea täpsemat informatsiooni.

Lahkamise tulemusena saadi teada, et eestlase 29-aastane ohver tapeti suure hulga noalöökidega ning teised kaks väiksema arvu löökidega. Täpsemaid andmeid siiski ei avalikustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles