Liibanonist tulistati Iisraeli põhjaosa pihta kaks raketti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liibanoni sadamalinnas Sidonis põletasid Gaza ründamise vastu eile meelt avaldanud palestiinlased ja liibanonlased Iisraeli lippu.
Liibanoni sadamalinnas Sidonis põletasid Gaza ründamise vastu eile meelt avaldanud palestiinlased ja liibanonlased Iisraeli lippu. Foto: SCANPIX

Liibanonist tulistati täna vähemalt kaks raketti Iisraeli põhjaosa pihta. Julgeolekuallikate teatel vastas Iisrael vasturünnakuga.

Raketid tulistati välja Hasbaya piirkonnast ning üks neist lähetati teele kohe pärast keskööd ja teine koidikul, sõnasid asjaga kursis olevad allikad Liibanoni päevalehele Daily Star. Lisaks nurjus ühe sarnase raketi väljalase.

Iisraeli armee teatel tabas täna varahommikul Iisraeli põhjaosa Liibanoni lõhkekeha. Keegi viga ei saanud.

«Üks lõhkekeha tabas täna Kfar Yavali juures kahe Põhja-Iisraeli linna Metula j Kiryat Shmona lähedal lagedale maale,» sõnas sõjaväe pressiesindaja uudisteagentuurile AFP. Pressiesindaja lisas, et praegu täpsustatakse veel, kas tegu oli raketi või mürsuga.  

Julgeolekuallikate teatel vastas Iisrael kaheksa raketi tulistamisega Kfar Shouba pihta.

Liibanoni raketirünnak juhtus ajal, mil Iisrael jätkab neljandat päeva järjest Gaza sektori operatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles