Indias vägistasid koolitöötajad 6-aastase tüdruku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bangalore tänavapilt.
Bangalore tänavapilt. Foto: Wikimedia Commons

Bangalore’i linnas vägistasid väidetavalt kaks koolitöötajat kuueaastase tüdruku, teatas politsei.

Väidetav vägistamine toimus 2. juulil, kuid tüdruku vanemad avastasid juhtunu alles paari päeva eest, kui tüdruk kõhuvaluga haiglasse viidi, edastas BBC.

Samal ajal on sajad vanemad kooli ees meelt avaldamas. Politsei on juhtumi küll uurimisele võtnud, ent ühtki kahtlusalust seni vahistatud pole.

Tüdruku vägistasid väidetavalt kooli turvamees ja kehalise kasvatuse õpetaja, ent kuna koolis on mõlemal ametikohal mitu inimest, üritab politsei alles süüdlasi tuvastada.

Värske peaminister Narendra Modi on lubanud vägistamistele nulltolerantsi, kuid vaatlejate sõnul on naistevastane vägivald ühiskonnas juurdunud.

Kooli direktor Rustom Kerawala lubas täna õpilaste vanematega kohtudes, et teeb endast kõige oleneva, et politsei juurdlus võimalikult kiiresti tulemusteni jõuaks.

Uudised vägistamiskuritegudest Indias on suurenenud pärast 2012. aastal juhtunud traagilist sündmust, kui Delhi bussis vägistas ja mõrvas grupp mehi kooliõpilase. Sündmusest saati on valitsus jõustanud karmimaid seadusi, ent seni pole need piisavat heidutust pakkunud, kuivõrd statistika järgi vägistatakse Indias keegi iga 21 minuti tagant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles