Ukraina julgeolekunõukogu sekretär sõidab USAsse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bush surub Ukrainat NATOsse
Bush surub Ukrainat NATOsse Foto: Reuters

Ukraina julgeolekunõukogu sekretär Raissa Bogatõrjova suundub pühapäeval töövisiidile Ühendriikidesse.

Visiit kestab 30. augustini, vahendas Interfax.

«Külaskäigu kavas on ette nähtud kohtumised ja kõnelused rahvusvahelise ja regionaalse julgeoleku aktuaalsete probleemide üle, samuti kahepoolse koostöö üle julgeoleku, majanduse, energeetika jm valdkondades,» teatas julgeolekunõukogu pressiteenistus.

Bogatõrjova kohtub USA presidendi julgeolekunõuniku Stephen Headley, asepresidendi julgeolekunõuniku Joseph Woodi, asevälisminister Nicholas Burnsi jt ametiisikutega, samuti USA senaatorite ja kongresmenide ning USA presidendikandidaatide poliitiliste meeskondade esindajatega.

Samuti on Bogatõrjova visiidi kavas kohtumised mõjukate valitsusväliste organisatsioonide, mõjukate analüütikakeskuste ja Ukraina-Ameerika ärinõukogu ning ukraina diasporaa esindajatega.

Ka on Ukraina julgeolekunõukogu sekretäril võimalus jälgida Ühendriikide demokraatide kongressi tööd ning osaleda Denveris USA riikliku demokraatiainstituudi korraldataval rahvusvahelisel foorumil.

Visiidi lõpetab ümarlaud Ühendriikide juhtivate poliitikaekspertidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles