Tadžiki presidendi 16-aastane tütar loeb riigitelevisioonis uudiseid

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usbekistani presidendi tütar Gulnara Karimova, kes on leidnud rakendust nii oma kodumaa suursaadikuna Hispaanias kui ka lauljatarina.
Usbekistani presidendi tütar Gulnara Karimova, kes on leidnud rakendust nii oma kodumaa suursaadikuna Hispaanias kui ka lauljatarina. Foto: AP/Scanpix

Tadžikistani presidendi 16-aastane tütar alustas sel nädalal oma suvetöökohal riigitelevisiooni uudistelugejana, vahendab uudistevõrk AFP.


«Tadžiki televisiooni uus nägu on uudisteankur Zarrina Rahmonova,» ütles TV Tadžikistani uudistejuht Khudžanazari Aminien. «Ta on 16, üks Tadžiki presidendi Emomali Rahmoni seitsmest tütrest.»

Suurbritannias õppiv Rahmonova loeb esimesel kanalil ingliskeelseid päevauudiseid. Uudistejuhi kinnitusel presidendi tütar selle töö eest palka ei saa – ta teeb praktikat töökogemuse saamise eesmärgil. Rahmonova tegutseb telekanalis kaks kuud, misjärel naaseb aga õpingute juurde.

Rahmon on Tadžikistani riigipea juba aastast 1992. Tal on üheksa last, kellest kaks töötab poliitilistel ametikohtadel. Presidendi vanim tütar Ozoda Rahmonova, kes on praeguseks 31-aastane, töötab asevälisministrina ning 23-aastane poeg Rustam valiti tänavu veebruaris Dušanbe piirkonna rahvasaadikuks.

AFP lisas Rahmonovast rääkivale uudisele veel fakti, et naaberriik Usbekistani presidendi Islam Karimovi tütar Gulnara Karimova on ühtaegu tegev nii kodumaa suursaadikuna Hispaanias kui ka lauljana, kelle lugusid mängitakse riigitelevisioonis tihti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles