India lennufirma jäi hätta rottidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanduv Air India lennuk tööliste taustal.
Maanduv Air India lennuk tööliste taustal. Foto: SCANPIX

Air India pidi maa peale jätma ühe lennuki, mille pardal märkasid meeskonnaliikmed rotte, kirjutas täna The Times of India.

Lennuk pidi lendama New Delhist Calcuttasse. «Rotid lennuki pardal võivad viia katastroofini, kui nad hakkavad läbi närima elektrikaableid,» tsiteeris India ajaleht lennufirma anonüümset töötajat. «Kui see juhtub, pole pilootidel kontrolli ühegi süsteemi üle pardal ja see viib katastroofini.»

Ametlikku kommentaari lennufirma andnud pole, küll aga väitis seesama anonüümne ametnik, et rotid on lennukitel üle maailma tavaline nähtus. «Nad tulevad toidubussi järel lennukisse, kui nad tunnevad toidu lõhna,» selgitas ta.

See pole esimene kord, kui Air India on nende närilistega hädas. Väidetavalt lükkus tänavu veebruaris rottide pärast kaks tundi edasi üks Mumbaist algama pidanud siselend, 2011. aastal hilines Toronto lennu start rotijahi pärast 11 tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles