Leedu poodidesse jõudsid esimese Venemaale mõeldud piimatooted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimene laadung Venemaale mõeldud piimatooteid on jõudnud allahindlusega Leedu poelettidele, teatab Lithuania Tribune.

«Tänasest (eilsest, toim) pakuvad Maxima XX ja Maxima XXX oma klientidele kodujuustu, mis oli mõeldud Vene turule ja mille tootis Pieno Žvaigždės. Homme (täna, toim) jõuavad poodidesse sellised Vilkysškių Pieninė tooted nagu jogurtid, jogurtijoogid, hapukoor, kodujuust jne, tuleval nädalal tulevad Rokiškio Pienase Venemaale mõeldud tooted,» teatas Maxima pressiesindaja Milda Januškevičienė uudisteagentuurile ELTA.

Januškevičienė sõnul plaanitakse need piimatooted maha müüa nädalaga. «Loomulikult sõltub see nõudlusest, mis, kui ma meenutan möödunud sügist, oli tegelikult päris kõrge,» lisas ta. «Need tooted muutuvad isegi veel menukamaks tänu allahindlustele, mis on umbes 20-25 protsenti.»

Norfa toidupoodide keti pressiesindaja Darius Ryliškise sõnul jõudsid Venemaalt tagasi lükatud tooted osadesse nende kauplustesse eile õhtul, ülejäänutesse saabuvad müüki täna. Ta lubas, et tooted lähevad müüki 30-protsendilise allahindlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles