Ajakirjanik: Lavrov lahkus Berliini kohtumiselt sõnagi lausumata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
(Vasakult paremale)Prantsusmaa välisminister Laurent Fabius, Ukraina välisminister Pavlo Klimkin, Saksamaa välisminister Frank-Walter Steinmeier ja Venemaa välisminister Sergei Lavrov
(Vasakult paremale)Prantsusmaa välisminister Laurent Fabius, Ukraina välisminister Pavlo Klimkin, Saksamaa välisminister Frank-Walter Steinmeier ja Venemaa välisminister Sergei Lavrov Foto: SCANPIX

Saksamaal Berliinis toimus eile Ukraina  konflikti teemaline kohtumine, milles osalesid Ukraina, Venemaa, Prantsusmaa ja Saksamaa välisministrid.

Uudisteagentuuri Bloomberg ajakirjanik teatas Twitteris, et Venemaa välisminister Sergei Lavrov lahkus kohtumiselt sõnagi lausumata ja kokkusaamist kommenteerimata.

Ukraina välisminister Pavlo Klimkin edastas omakorda Twitteris, et viis tundi kestnud nõupidamine oli väga intensiivne.

Saksamaa välisminister Frank-Walter Steinmeier sõnas, et Ukraina konfliktile ei ole veel poliitilist lahendust näha.

«Olukord Ukrainas on seni keeruline. Oleme lahendusest väga kaugel ning inimesi sureb selle tõttu seni. Samuti ei ole jõutud vaherahu suhtes kokkuleppele. Poliitika ja diplomaatia ei ole seni aidanud,» tõdes Steinmeier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles