Los Angelese põhjaosas tapeti kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Los Angeles.
Los Angeles. Foto: SCANPIX

Ühendriikides Los Angelese põhjaosa äärelinnades tapeti pühapäeval tunni jooksul kolm ja sai haavata neli inimest suvalistes rünnakutes, mille sooritajaks paistavad olevat samad kurjategijad, teatas politsei.

Tunnistajad märkasid mitme San Fernando orus asuvate rünnakukohtade lähedal silmatorkavat maasturit, milles oli kaks meest, täpsustas politsei eestkõneleja seersant Frank Preciado.

Kuigi ohvrid näivad olevat juhuslikult valitud, siis uurijad tegid kindlaks, et rünnakutes on kasutatud sama tüüpi relva.

«Tegemist on suure ohuga,» hoiatas Preciado, kes kutsus linnaelanikke üles ettevaatusele ja valvsusele, kuni mõrvarid on tabatud.

«Kui te näete kedagi kirjeldusele vastavat või nende sõidukit, siis põgenege tänavalt,» soovitas politseinik.

Esimesena langes rünnaku ohvriks viieliikmeline pere, kes olid teel kirikusse. Perepea tõmbas auto kõrvale, kui märkas kummaliselt liikuvat sõidukit ja kohe seejärel avati nende pihta tuli. Surma sai 20-aastane naine, üliraskelt haavata tema ema ja isa ning veel kaks autos olnud last kergemalt haavata.

Umbes 40 minutit hiljem lasti lähedalasuvas Sylmari pargis maha mees.

Veerand tundi hiljem tulistati pähe samas piirkonnas asuva kiriku ees autos istuvat 50-aastast naist, kes suri sealsamas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles