Luganski oblastisse sisenes Vene sõjaväekolonn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõdur suitsetab Ukraina vägede kontrollpunktis olevas soomukis Slavjanoserbski (Luganski oblast) lähistel.
Sõdur suitsetab Ukraina vägede kontrollpunktis olevas soomukis Slavjanoserbski (Luganski oblast) lähistel. Foto: SCANPIX

Luganski oblastisse sisenes Vene Föderatsiooni sõjaväekolonn, kinnitas Ukraina piirivalveamet täna.

Piirivalvurite kinnitusel jätkab Venemaa oma väeüksuste paigutamist Ukraina territooriumile, vahendas Korrespondent.net.

Läbi Izvarine kontrollpuntki sisenes eile Ukrainasse 12 tanki, 48 soomustransportööri, 20 veoautot Ural koos lahingmoonaga, kaheksa Urali veoautot koos sõduritega ja neli õhutõrjesõidukit, seisab piirivalveameti teates. Nad võtsid suuna Krasnodonile.

Samal ajal lahkust Ukrainast Venemaale mitu sõjaväele kuuluvat KAMAZi, 6 Urali veokit, kaks kütuseveokit ja kolm neljarattaveoga autot.  

Bilojarivkas (Donetski oblast) täheldati kuni 400 sõiduki-veoki kogunemist. Eile õhtul lahkus Bilojarivkast lõuna suunas kolonn, mis läbis Amvrosijevka ja kus ligi 76 masinal olid Vene riigilipud.

Kokkupõrkeid piirivalvurite, terroristide ja Vene vägede vahel polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles