Putini suurimateks saladusteks on 29-aastane Maria ja 28-aastane Jekaterina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi Vladimir Putini ümber on palju saladusi ja kuulujutte.

Kõige suuremaks saladuseks on presidendi eraelu, millest tegelikult ei teata Venemaal ega teistes riikides praktiliselt mitte midagi, edastab  Newsweek.

Ainus kindel fakt on see, et Vladimir Putini ja ta naise Ljudmila Putina lahutus jõustus selle aasta kevadel. Nende abielu kestis 30 aastat ning neil on kaks tütart – 29-aastane Maria ja 28-aastane Jekaterina.

Kõik ülejäänu, mis puudutab Putini eraelu on suure saladuskatte all. President on endine KGB ohvitser, kes oskab väga hästi tema kohta käivat varjata.

Mitmete allikate andmetel ei olnud Putini ja ta eksnaise abielu kunagi õnnelik. Enne Vladimir Putininga kohtumist töötas Ljudmila Aerofloti stjuardessina. Naine on mitmes intervjuus öelnud, et Putin ei jäänud talle esmalt mitte millegagi silma.

2000. aastat alguses välja antud raamatus kasutab Ljudmila Putina oma abikaasa kohta sõna «vampiir».

Valdimir Putin ütles intervjuudes naise kohta umbes sama: «See, kes peab koos Ljudmilaga vastu kolm nädalat, on ausamba ära teeninud».

Võimalik, et just nende paljastuste tõttu ei tulnud Putini ja ta naise lahkuminek 2013. aastal venelastele üllatusena.

Venemaa meedia andmetel elab Ljudmila Putina nüüd Eesti piiri lähedal.

Väidetavalt on Putinil suhe endise iluvõimleja Alina Kabajevaga, kuid seda ei ole kuskil ametlikult kinnitatud.

Vladimir Putini suurimaks saladuseks aga peetakse tema kahte täiskasvanud tütart, kelle kohta ei paljasta isegi Vene meedia mitte midagi.

Vanema tütre, 29-aastase Maria nimi jõudis maailma meediasse selle aasta suvel Ida-Ukrainas aset leidnud Malaysia Airlinesi lennu MH17 katastroofiga, milles hukkus palju hollandlasi.

Kinnitamata andmetel elab tütar Hollandis Haagi lähedal Voorschotenis koos oma hollandlasest kallimaga.

Pärast suure hulga hollandlaste hukkumist nõudis Hilversumi linnapea, et Putini tütar tuleks Hollandist välja saata. Hollandi lehed kirjutasid, et Ukraina toetajad käisid isegi Maria Putina elukoha ees protestimas.

Samas ei ole Venemaa ega Hollandi meedial kindlaid tõendeid, et Maria Putina Voorschotenis elab. Teada on, et teda on sageli nähtud Moskvas.

Putini teine tütar 28-aastane Jekaterina sündis Ida-Saksamaal Dresdenis, kui Vladimir Putin töötas seal Nõukogude Liidu KGB esindajana.

2010. aastal teatas Venemaa meedia, et Jekaterina plaanib abielluda Lõuna-Korea admirali pojaga. Kollane meedia lahkas seda palju, mille tõttu Kreml sekkus. Putini esindajad lükkasid selle ümber. Oletatakse, et Jekaterina elab Venemaal.

Tütred on andnud lääne meediale vaid ühe intervjuu 2000. aastal, kui Putinist sai Venemaa president.

Tütarde sõnul ei saanud nad enam avalikult ja vabalt liikuda, kui isast sai president. Ihukaitsjad saatsid neid isegi ülikooli ja kinno.

Ljudmila Putina sõnas samal aastal, et tütred on Vladimir Putinile ta suurim vara ning ta hoolitseb nende eest väga.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles