Tiksuvad pakid põhjustasid Stockholmis pommihäire

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politseiautod.
Rootsi politseiautod. Foto: SCANPIX

Stockholmis Södermalmis leidis täna aset kaks valuutavahetuskontorite röövimise katset, mõlemasse kohta jäeti maha tiksuva sisuga pakikesed.

Üks intsidentidest juhtus Götgatanil, teine aga Gullmarsplani piirkonnas. Tunnistajad nägid maskides mehi lahkumas mõlemast kohast kella 10 paiku (kohaliku aja järgi).

«Saan kinnitada, et siin oli kaks röövimiskatset ja mõlemasse kohta jäeti maha tiksuv pakike,» rääkis Stockholmi politsei esindaja Lars Byström. «Politsei võtab mõlemat intsidenti väga tõsiselt. Viime läbi laiaulatusliku evakuatsiooni.»

Götagatanille jäetud kahtlase paki kohta ütles politsei pressiesindaja Eva Nilsson telekanalile SVT, et selle sisu hakkavad uurima pommieksperdid.  

Ajalehe Local Sweden toimetaja Oliver Gee säutsus Twitteris, et keskpäeva paiku oli piirkonnast kuulda valju pauku. Enne seda oli politsei palunud lähiümbruse elanik püsida majades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles