Kreml ei oska Putini ja Porošenko kohtumise kuupäeva öelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin (vasakult paremale), Valgevene riigipea Aleksandr Lukašenka, Ukraina juht Petro Porošenko ja ELi välispoliitikasjuht Catherine Ashton Minskis 26. augustil.
Vene president Vladimir Putin (vasakult paremale), Valgevene riigipea Aleksandr Lukašenka, Ukraina juht Petro Porošenko ja ELi välispoliitikasjuht Catherine Ashton Minskis 26. augustil. Foto: SCANPIX

Kremlil on raskusi Ukraina presidendi Petro Porošenko ja Vene riigipea Vladimir Putini võimaliku kohtumise kuupäeva nimetamisega.  

Putini abi Juri Ušakov kinnitas, et konkreetset kuupäeva pole paika pandud. «See teema on arutlusel, kuid ilma kindla kuupäevata,» vahendas ITAR-TASS.

Ušakov lisas, et riigipead kaaluvad võimalikke isiklikke kontakte telefonivestlustes.   

Selle kohta, et Kiiev plaanib võtta vastu seadust loobumise kohta blokivälise riigi staatusest, et Moskva on selle tühistamise vastu, vahendas Interfax.   

Porošenko teatas eile, et kavatseb kohtuda Putiniga kolme nädala jooksul Euroopas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles