Oktoberfestil vägistati põõsasse end kergendama läinud briti noormees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoberfest.
Oktoberfest. Foto: SCANPIX

Müchenis toimuval iga-aastasel õllepeol Oktoberfest vägistasid kaks meest laupäeval ühe tualetti läinud mehe. Politsei sõnul on aga selle aasta festivalil mullusega võrreldes tunduvalt vähem kuritegusid sooritatud.

24-aastane noormees sattus rünnaku ohvriks kell 21.30 paiku, kui ta end festivali toimumispaiga Theresienwiese äärde põõsastesse kergendama läks. Saksa politsei teatel oli tema juurde tulnud võõras mees, kes ütles, et soovib noormehega seksida. 24-aastane lükkas pakkumise tagasi. Siis ründas mees teda selja tagant ning surus ta maha. Sündmuskohale saabus veel üks mees ning üks kurjategijatest hoidis noormeest maas kinni, samal ajal kui teine vägistas. Seejärel tundmatud kurjategijad põgenesid.

Saksa politsei teatel on selleaastane Oktoberfest kohutavast rünnakust hoolimata neile vähem tööd andnud. Seekord on teada antud seitsmest seksuaalrünnakust, sh ka kahest vägistamisest. Möödunud aasta oli sama aja jooksul teatatud 12 seksuaalrünnakust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles