MH370 veealune otsing ei ole seni mingeid tulemusi andnud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraaliale appi tõtanud Hollandi firma uurimislaev M/V Fugro Discovery otsib lennukit koos Malaisia võimude palgatud ja Marshalli saarte lipu all sõitva uurimislaevaga GO Phoenix.
Austraaliale appi tõtanud Hollandi firma uurimislaev M/V Fugro Discovery otsib lennukit koos Malaisia võimude palgatud ja Marshalli saarte lipu all sõitva uurimislaevaga GO Phoenix. Foto: SCANPIX

Austraalia võimud avaldasid täna esimese kokkuvõtte Malaisia reisilennuki MH370 veealustest otsingutest, öeldes, et 670 ruutkilomeetrit on läbi kammitud, kuid tulemusteta.

Lennukompanii Malaysia Airlines Boeing-777, mille pardal oli 239 inimest, jäi kadunuks 8. märtsil lennul Kuala Lumpurist Pekingisse. Ühtegi märki lennuõnnetusest pole vaatamata ulatuslikele otsingutele leitud.

Arvatakse, et lend MH370 kukkus India ookeani lõunaossa, olles kursilt kaugele kõrvale kaldunud.

Otsinguid koordineeriv Austraalia transpordiohutusamet (ATSB) ütles, et kaardistatud on umbes 127 000 ruutkilomeetri suurune ala.

Veealuseid otsinguid alustati 6. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles