Luganski oblastis jäi piiramisrõngasse sadakond Ukraina sõdurit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid Luganski oblastis Stšastja lähistel.
Ukraina sõdurid Luganski oblastis Stšastja lähistel. Foto: SCANPIX

Luganski oblastis Bahmutka rajoonis jäi enam kui sada Ukraina sõdurit venemeelsete separatistide piiramisrõngasse, olukord on kriitiline.

Luganski oblasti kuberneri Gennadi Moskali kinnitusel on nii hukkunuid, vigastatuid, pantvange kui ka hävinud soomukeid, vahendas UNIAN.

«Eile jätkusid Ukraina jõustruktuuride esindajate ja terroristide relvastatud kokkupõrked Bahmutka maantee lähistel Luganski oblastis. Meie positsioone tulistasid nn Pavel Dremovi juhitavad kasakad, kes olid varjunud metsamassiivi ja kelle valduses on ligi 20 tanki ja veel paarkümmend ühikut erinevat soomustehnikat.»

Moskali sõnul tulistati eile miinipildujatest korduvalt rahvuskaardi positsioonide pihta, rünnakud jätkusid ka ööl vastu tänast. Kella 2 paiku piirasid relvastatud separatistid ümber kaks rahvuskaardi valveposti Bahmutkas, algas lahing.

Moskali sõnul on informatsiooni veel napilt, kuid piiramisrõngasse jäi 112 rahvuskaardi  ja Ukraina relvajõudude võitlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles