Avakov: Ukrainas tagab valimiste ajal korda üle 80 000 miilitsa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina lipuvärvides peakaunistust kandev noor naine möödunud kuul Moskvas Ukraina sõja vastasel meeleavaldusel politseirea ees.
Ukraina lipuvärvides peakaunistust kandev noor naine möödunud kuul Moskvas Ukraina sõja vastasel meeleavaldusel politseirea ees. Foto: Denis Tyrin/AP

Ukrainas tagab pühapäevastel parlamendivalimistel korda umbes 82 000 miilitsat, kellest üle 60 000 tegeleb valimisjaoskondade turvamisega, teatas Ukraina siseminister Arsen Avakov kohtumisel peaminister Arseni Jatsenjukiga.

Umbes 18 000 miilitsat valvab samal ajal tänavatel ja 4000st kavatsetakse moodustada erireageerimisrühmad, kes saadetakse vajadusel vägivallatsejaid ohjeldama, ütles Avakov.

Ukraina valimistega seoses on juba algatatud 227 kriminaalasja, sõnas Avakov. Enamik neist Odessa, Kiievi, Tšernigivi ning Harkivi piirkondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles