Terroristid püüdsid tungida Mariupoli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabatahtlikud koguvad Mariupoli juures jõustruktuuride üksuste jaoks väikseid ahje.
Vabatahtlikud koguvad Mariupoli juures jõustruktuuride üksuste jaoks väikseid ahje. Foto: SCANPIX

Terroristid tulistasid Mariupoli eeslinna ja üritasid siseneda linna, sõites ringiga mööda terrorismivastaste jõudude kontrollpostidest, teatas Mariupoli kaitse staap Facebookis.

«Täna kell 6.25 tulistati ajutiselt terroristide kontrolli all olevalt territooriumilt Ukraina armee positsioonide pihta, mis paiknevad Pavlopoli asula piirkonnas. Tulistati miinipildujatest ja raketisüsteemidest Grad. Ukraina sõduritest keegi kannatada ei saanud.»

Ööl vastu tänast täheldati, et idarajoonis püüdsid vaenlase luure-diversiooni grupid linna sisse imbuda. Neid märkasid Azovi pataljoni võitlejad, kes sundisid nedi hoiatuslaskudega taganema.

Terrorismivastase operatsiooni staabi kinnitusel on Mariupolis olevatel jõustruktuuride üksustel olemas kõik vahendid vaenlase võimalike rünnakute tagasitõrjumiseks.  

UNIAN teatas varem, et Mariupoli lähistel asuva Talakovka juures püüdsid terroristid ööl vastu tänast rünnata terrorismivastaste jõudude üksust ja kannatasid vastutule ajal kaotusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles