Meedia: Šveitsis lasti maha kolm inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Šveitsi politsei teatel leiti täna hommikul Wilderswili külast kolme inimese surnukehad, kohaliku ajalehe Berner Oberländer andmetel olid inimesed lastud maha.

Intsident juhtus varahommikul kella 7.00-7.30 vahel kooli ja raudteejaama läheduses, kirjutab ajalehe Berner Zeitung võrguväljaanne. Õnnetuspaigale saabusid politseiautod ja kiirabibrigaadid.

Jungfrau Zeitungi võrguväljaande andmetel olid ohvritest kaks mehed ja üks naine.  

Üks pealtnägija rääkis ajalehe Blick võrguväljaandele, et üks surnukehadest oli olnud raudteejaama vastas parkimisplatsil seisnud autos. Ülejäänud kaks lebasid maas vereloigus.  

Wilderswili meer Marianne Lehmann kinnitas, et on juhtunust šokeeritud. «Väga traagiline lugu,» kinnitas ta Jungfrau Zeitungi võrguväljaandele. «Meeleolu siin Wilderswilis on väga kehv. On kurb päev.»    

Küla asub Berni kantonis Interlaken-Oberhasli administratiivpiirkonnas, jäädes populaarse turismikuurordi Interlakeni lähedusse.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles