Indias elav eestlane süüdistab kohalikku oma 17-aastase tütre vägistamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Chapora rannale.
Vaade Chapora rannale. Foto: Wikipedia

Kuulsas India turismipiirkonnas Goas arreteeriti mees, keda 17-aastase eestlanna isa süüdistab vägistamises.

Tüdruku isa esitas Anjuna politseijaoskonnale juhtunu kohta avalduse, kus teatas, et 37-aastane Mumbaist pärit Shameen Peshiman vägistas Goas ta tütre. Väidetavalt oli mees tüdrukule lähenenud Chaporas, kirjutab väljaanne Deccan Herald.  

Kohaliku politseiametniku sõnul süüdistas ohver oma ründajat ka selles, et mees oli pärast vägistamist ta mobiiltelefoni ära võtnud ja ähvardanud politsei poole pöördumisel tappa ja matta ta vanemad.

Anjuna politsei on kahtlusaluse kinni võtnud. Politsei sõnul on isa ja tütar elanud Põhja-Goas viimased kaks aastat.

Times of India andmetel vägistas Peshiman tüdruku pool aastat tagasi. Politsei teatel tundsid nad teineteist. Väidetavalt läksid nad eelmisel kolmapäeval tülli, kui mees eestlannat solvas. Tüdruk rääkis hiljem isale, mis oli juhtunud ning väitis, et mees oli teda seksuaalselt väärkohelnud.

Postimehega rääkinud India ajakirjanik ütles, et vägistamissüüdistusi võetakse Indias väga tõsiselt. Kuigi see juhtus väidetavalt pool aastat tagasi ning eestlanna ja indialane jätkasid suhtlemist, võeti mees siiski kohe pärast süüdistust vahi alla. Ajakirjaniku sõnul võis eelkõige mängida rolli see, et tüdruk oli alaealine.

Goa piirkond on kuulus turismimagnet, eriti armastatud venelaste seas. Seal on ka varem vägistamisjuhtumeid olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles