Moskva jälgib tähelepanelikult Gruusias toimuvat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa asevälisminister Grigori Karassin.
Venemaa asevälisminister Grigori Karassin. Foto: SCANPIX

Venemaa asevälisminister Grigori Karassini sõnul jälgib Moskva tähelepanelikult viimaseid muudatusi Gruusia valitsuses, saamaks teada, kuidas need mõjutavad valitsuse edasist suunda, vahendas uudisteportaal Civil.ge.

«Esiteks, muudab Gruusia valitsuses toimuv selle koosseisu, ja teiseks on oluline mõista kuidas need mõjutavad Gruusia valitsuse suunda,» ütles Karassin riiklikule uudisteagentuurile TASS antud usutluses.

«Jälgime toimuvat tähelepanelikult ja analüüsime neid arenguid,» ütles Karassin.

«Analüüsime kõiki Thbilisist tulevaid uudiseid ja teeme asjakohaseid järeldusi,» lisas ta.

Gruusia peaminister Irakli Garibašvili otsustas teisipäeva õhtul tagandada kaitseminister Irakli Alasania ja tema asetäitjad, mille tulemusena astusid tagasi ka välisminister Maia Pandžikidze ja eurointegratsiooniminister Aleksi Petriašvili ning Alasania erakond Vabad Demokraadid lahkus võimublokist Gruusia Unistus.

Valitsuskriisi põhjustas Alasania terav sõnavõtt kaitseministeeriumi ametnike ebaseaduslikku tegevusse algatatud juurdluse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles