Californias võeti kinni neljaliikmelise pere arvatav mõrvar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
San Bernardino maakonna šerifibüroo esindaja koos kahtlusaluse Charles Merrittiga kohtusaalis 7. novembril.
San Bernardino maakonna šerifibüroo esindaja koos kahtlusaluse Charles Merrittiga kohtusaalis 7. novembril. Foto: SCANPIX

California osariigi politseinikud pidasid kinni mehe, keda kahtlustatakse neljaliikmelise perekonna mõrvas veebruaris 2010.

Seega võib jõuda lõpplahenduseni Joseph (40) ja Summer (43) McStay ning nende kahe poja (3- ja 4-aastane) müstiline kadumine, vahendas Reuters.

San Bernardino maakonna šerif John McMahon rääkis eile korraldatud pressikonverentsil, et kahtlusaluseks on Charles Merritt (57), kes oli Joseph McStay äripartner ja tundis perekonda hästi. Politseinikud võtsid ta kinni sel kolmapäeval.      

McMahoni sõnul pole uurijatel põhjust arvata, et veretööga oleks veel mõni teine inimene seotud. Veretöö võimalike motiivide kohta ei soovinud ta praegu midagi öelda.  

Neljaliikmelise pere jäänused leiti California kõrbealalt Victorville’i lähistelt mahamaetuna eelmisel aastal. Juhtunut hakkasid uurima San Bernardino maakonna politseinikud. Praeguste oletuste järgi tapeti perekond oma kodus.     

Maakonna prokurör Michael Ramos ütles, et süüdimõistmisel võib Merrittit oodata ees surmanuhtlus. «Tegemist on terve perekonna külma ja tundetu mõrvamisega,» tõdes ta.

Perekond McStay kadus oma kodust San Diegost. Politseinikud märke sissemurdmisest ei leidnud. Perekonna auto leiti mahajäetuna.

Esmalt oletasid politseinikud, et pere läks Mehhikosse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles