Kremli väitel Putin siiski ei lahku G20 kohtumiselt varem

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin Brisbane'is oma paberitega tutvumas.
Vladimir Putin Brisbane'is oma paberitega tutvumas. Foto: SCANPIX

Vene president Vladimir Putin ei kavatse lahkuda Austraalias Brisbane'is peetavalt G20 tippkohtumiselt plaanitust varem, ütles Kremli pressisekretär Dmitri Peskov varasemaid teateid ümber lükates.

«G20 tippkohtumine lõpeb pühapäeval ja Vladimir Putin lahkub kahtlemata siis, kui kogu töö on lõppenud. Reuters on eksinud. [Tippkohtumisel] arutatakse laialdaselt sanktsioonide küsimust, ent ma ei ütleks, et keegi avaldab survet,» ütles Peskov täna raadiojaamale Kommersant-FM.

Anonüümseks jäänud Vene delegatsiooni liige ütles täna varem, et Putin lahkub tippkohtumisel plaanitust varem: «[Putini] teise päeva programm tehti lühemaks.»

Putin osaleb tippkohtumise istungitel, kuid jätab vahele ametliku lõuna ning pöördub ajakirjanduse poole natuke varem, kui kavas oli. «Lõuna on niikuinii rohkem meelelahutus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles