USA «lantimiskunstnik» sai Suurbritannialt sisenemiskeelu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julien Blanc.
Julien Blanc. Foto: twitter

Suurbritannia siseministeerium keelas riiki siseneda USA nn lantimiskunstnikul, keda tihti kritiseeritakse naistevihkajaliku oleku levitamise eest.

25-aastane Julien Blanc annab kohtamisseminare, mis on kaasa toonud ülemaailmse kriitika, sest noormehe õpetatava tehnika juurde kuulub ka ihaldusobjektide halvustamine ning alandamine.

Blanc pidi sel kuul Suurbritannias mitmel pool esinema, kuid The Telepraphi andmeil ei tohi ta nüüd riiki siseneda. Lisaks pidi tal BBC andmeil olema järgmisel aastal Suurbritannias turnee, kuid sellevastasele petitsioonile andis allkirja enam kui 120 000 inimest.

Briti siseministeerium keeldus Blanci juhtumit kommenteerimast, kuid allikate sõnul kasutati üht ametlikult lubatud keeldumispõhjendust – avalikule heaolule Blanci viibimine Suurbritannia pinnal kaasa ei aita.

Teada on juhtumeid, mil mehed on maksnud isehakanud kohtingugurule Blancile õpetuse eest üle tuhande euro, juhtnöörid peaks aitama naisi voodisse meelitada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles