Tudengineiu mõrv vapustab Leedut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justina Šikšniūtė.
Justina Šikšniūtė. Foto: Facebook

Täna tapetuna leitud 20-aastase tudengi Justina Šikšniūtė elu võttis ilmselt mees, kes lubas ta suhtlusvõrgustikus Facebook autoga ülikoolilinna Klaipėdasse toimetada.

Veel eile otsisid tuukrid Šikšniūtė surnukeha Minija jõest, kuid täna hommikul teatas politsei, et neiu laip leiti kalmistu lähedalt, mis asub tema arvata mõrvari, 23-aastase Valdas Jankauskase kodu lähedal Šilutė piirkonnas.

Lähedased teatasid Šikšniūtė kadumisest üleeile. Juba järgmisel päeval leidsid politseinikud ohvrile kuulunud esemeid – tema jalanõud, lõhki kistud mantli ning ka tema verd, mis viitasid mõrvale.

Samal päeval pidas politsei kinni Jankauskase. On teada, et Šikšniūtė küsis suhtlusvõrgustikus Facebook avalikul leheküljel, kas keegi saab ta autoga Klaipėdasse viia. Jankauskas vastas Šikšniūtė sõnumile ja lubas seda teha.

Leedu meedia andmetel tunnistas Jankauskas politseile, et ta tappis Šikšniūtė ning viskas tema surnukeha Minija jõkke. Kui tüdruku surnukeha leiti hiljem kalmistu lähedalt, tunnistas Jankauskas, et ta valetas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles