Kiiev ja separatistid süüdistavad teineteist vägivallas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Ukraina separatistid
Ida-Ukraina separatistid Foto: SCANPIX

Ida-Ukraina vaenutegevuses hukkus viimase ööpäeva jooksul üks tsiviilisik, teatasid Ukraina võimud ning isehakanud Donetski ja Luganski rahvavabariigid.

«Ukraina väed tulistasid miinipildujatest Stanõtsja Luhanska ja Mõkolajivka külasid. Tulistamises sai surma üks ja haavata 11 tsiviilisikut,» teatasid Luganski omakaitsejõud. «Stanõtsja Luhanskasse sisenes 30 Ukraina soomukit. Ukraina suurtükivägi tulistas ka Slovjanoserbski ja Pervomaiski äärelinnu,» teatasid separatistid. «Ida-Ukraina omakaitsejõud tulistasid vaenlase positsioone Zolote, Hirske, Krõmske, Frunze, Toškivka, Popasna ja Trjohizbenka külade ümbruses.»

Donetski separatistid teatasid ka valitsusvägede raketirünnakust Donetski põhjaosale ja Horlivkale.

Ukraina valitsusväed teatasid separatistide mürsurünnakutest armee positsioonidele. Armee Ida-Ukraina sõjaväeoperatsiooni pressitalituse andmetel hukkus separatistide rünnakutes üks tsiviilisik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles