Saksamaal tapetud naise viimased hetked jäid turvakaamerale

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed asetamas küünlaid Tuğçe pildi juurde
Inimesed asetamas küünlaid Tuğçe pildi juurde Foto: SCANPIX

Saksa meedia avaldas täna turvakaamera video paar nädalat tagasi tapetud naisterahvast, kellele sai saatuslikuks kaaskodanike aitamine.

Ajalehe Bild avaldatud videolt on näha parklas viibivat gruppi, kelle seas on ka 22-aastane Tuğçe Albayrak. Hiljem ilmub välja ka 18-aastane ründaja Sanel M. Mees käitub agressiivselt ning üritab kamba juurde minna, kuid tema tuttav takistab teda ja proovib rahustada.

Hiljem liigub Tuğçe Saneli ja tema tuttava juurde, mees teeb järsu sammu naise poole ning lööb teda. Tunnistajate sõnul lõi Sanel Tuğçet meelekohta. Seejärel kukkus naine pikali ja jäi teadvusetult lebama. Kümme minutit hiljem saabus kiirabi, kes naisterahva haiglasse toimetas. Naine langes aga koomasse ning ta vanemad lülitasid masinad välja 28. novembril, Tugce 23. sünnipäeval.

Intsident leidis aset 15. novembril Offenbachis. Enne vahejuhtumit parklas märkas Tuğçe, kuidas kolm noormeest McDonaldsi tualettide lähedal kahte tüdrukut ahistasid. Mehed jätsid pärast Tuğçe sekkumist tüdrukud rahule, kuid nad jäid ootama, kuni naine toidukohast väljus.

Saksamaal on üle 64 000 allkirja kogunud petitsioon, mis palub Saksa valitsusel austada Tuğçet ordeniga vapruse eest. 

Tuğçe ründaja on vahi all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles