Nigeerlasest tänavamüüja ausus aitas tagasi saada rahakoti kopsaka summaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nigeerlasest taskurätimüüja Sevillas tõi kiirelt ja ausalt politseisse tänavale kukkunud rahakoti, mille sisu oli väärt üle 16 000 euro.

Lugu sai alguse 3. detsembril, kui tänaval fooride taga seisvate autode juhtidele taskurätte müüv nigeerlane märkas ühe masina katusel rahakotti. Kui autod taas liikuma hakkasid, kukkus see tänavale.

Rahakotis oli 3150 eurot sularaha ja veel kuus tšekki, mille koguväärtus oli 13 000 eurot, teatas Sevilla politsei. Lisaks veel dokumente.

Taskurätimüüja võttis rahakoti üles ja andis selle kohe üle politseile, kes tuvastas rahakoti sisu järgi selle omaniku – 42-aastase Sevillas elava mehe.

Rahakoti tagasi saanu lubas taskurätimüüjat kindlasti isiklikult tänama minna. Sevilla politsei aga rõhutas oma avalduses, et see juhtum näitab, kui oluline on politseitöös kodanike koostöö.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles