USAs Pennsylvanias hukkus tulistamises kuus inimest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Pennsylvania osariigis Philadelphias ja selle eeslinnades lasi relvastatud isik maha kuus inimest ning haavast kolme.

Montgomery maakonna politsei teatel on kahtlusaluseks 35-aastane Bradley William Stone, edastab BBC.

Politsei soovitas elanikel jääda siseruumidesse, kuna tegemist on ohtliku ja relvastatud mehega.

Politsei edastas Stone`i kirjelduse, et ta on punaste juustega ning kannab militaarvormi. Samuti võib ta liikuda kepi toel.

Politsei andmetel toimus tulistamine Philapdelphia eeslinnades Soudertonis, Landsdale`is ja Harleysville`is eile varahommikul. 

Stone lasi esmalt maha  Soudertonis elanud oma endise vennanaise Patricia Flicki, tema abikaasa Aaron Flicki ning nende 14-aastase tütre Nina Flicki. Pere 17-aastane poeg Anthony Flick sai raskelt vigastada.

Järgmine tulistamine leidis aset Lansdale`is, kus mees tappis oma eksnaise Nicole Stone`i ema Joanne Hilli ja vanaema Patricia Hilli.

Nicole Stone kaotas elu oma kodus Harleysville`is. Naabrite sõnul võttis Bradley Stone pärast tulistamist kaks last kaasa ja põgenes.

Kinnitama andmetel oli tulistamise põhjuseks Stone´i ja ta naise vaidlus laste hooldusõiguse teemal.

Politsei leidis lapsed hiljem üles ning nad toimetati turvalisse kohta.

Politsei piiras Pennsburgis Stone`i elukoha ümber ning käskis mehel käed üleval välja tulla. Majas meest siiski ei olnud ning ta pääses põgenema.

Politsei käivitas Stone´i otsingu.

Eile õhtul sai politsei teate, et Stone`i välimusega mees võis varastada Doylestownist auto.

Kohalikud koolid sai käsu olla valmis õpilasi evakueerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles