Dubaist leiti saladuslik mälu kaotanud mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai rand
Dubai rand Foto: SCANPIX

Dubai vetelpäästja tõi Pärsia lahest välja mehe, kes väidab, et on Kreeka profijalgpallur. Arvatakse, et mees kannatab amneesia all.

Mehele anti toitu ja vett ning hiljem viidi ta politseijaoskonda. Mees näeb välja nagu eurooplane ning ülemleitnandi Ahmed al-Merri sõnul räägib ta üsna hästi inglise keelt, aga see pole tema emakeeleks. Arvatakse, et ta võib olla pärit Albaaniast, vahendab Welt-Online.

Saladuslik mees väidab, et on 25-aastane kreeklane. Kreeka saatkonna töötaja sõnul teadis ta aga vaid mõnda kreekakeelset sõna.

Veel väitis mees, et tema nimi on Andreas Konstantinidis ja ta on profijalgpallur. Samuti olevat ta koos oma kihlatuga sõitnud Dubaisse, et seal siis abielluda.

«Viimane, mis ma mäletan, on mu kihlatu silmad,» ütles mees.

Kui politsei küsis mehelt, miks tema naine pole siis tema kadumisest teatanud, ütles ta lakooniliselt: «Ma ei taha temast rääkida.»

Ta väidab, et mäletab vaid mõnda detaili oma elust. «Ma pidin viibima mingis šokiseisundis, mis võttis minult mälu. Politseijaoskonnas meenus mulle, et ma õppisin lugema araabia keeles kümneni,» ütles mees.

«Ma loodan, et politsei saab minu kohta rohkem infot, sest praegu saan ma vaid oodata. Ma loodan, et keegi tuleb mulle järele. Aga kui ei tule, siis äkki ma võin siin jalgpalli mängida,» lausus salapärane mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles