Kentuckys juhtunud lennuõnnetuses jäi ellu väike tüdruk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kentuckys alla kukkunud lennuk oli sarnane väikelennuk Piper.
Kentuckys alla kukkunud lennuk oli sarnane väikelennuk Piper. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Kentucky osariigis kukkus eile õhtul alla väikelennuk Piper PA-34, mille pardal olnud viiest inimesest hukkus neli.  

Ainsana jäi ellu 7-aastane tüdruk, kes kõndis õnnetuspaiga lähedal asuva majani ja rääkis juhtunust, vahendas CNN. Majaelanik helistas hädaabinumbrile 911 ja teatas lennuõnnetusest.

Kentucky politsei esindaja seersant Dean Patterson rääkis CNNile, et tüdruk viidi kohalikku haiglasse. Lapse on šokis, kuid eluohtlikke vigastusi tal pole.    

Õnnetus juhtus Lyoni maakonnas ligi 50 kilomeetri kaugusel Paducahi linnast ja vähem kui  16 kilomeetri kaugusel lennuväljast. Lennujuhtidel kadus lennukiga Piper PA-34 varsti pärast seda, kui piloot oli teatanud mootoririkkest    

Kentucky politsei andmete oli väikelennuk teel Key Westist (Florida osariik) Mount Vernoni (Illinoisi osariik). Katastroofis hukkusid abielupaar koos 9-aastase tütrega ning nende 14-aastane sugulane. Ellu jäänud lapse nime perekonna palvel ei avalikustatud.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles