Pariisi lähistel tapeti politseinik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Bernard Cazeneuve saabus paika, kus täna hommikul politseinike pihta tuli avati.
Siseminister Bernard Cazeneuve saabus paika, kus täna hommikul politseinike pihta tuli avati. Foto: SCANPIX

Täna tulistas kuulivesti ja automaadiga varustatud mees Pariisi lähistel politseinikke, tekitades neist ühele surmavaid vigastusi.

Esialgu teatati, et politseinik sai raskelt vigastada, ent haavad osutusid siiski surmavaks. Vigastada sai ka üks sündmuskohal viibinud ametnik.

Sündmuskohale Pariisist lõunas asuvasse Porte de Chatilloni suundus olukorraga tutvuma siseminister Bernard Cazeneuve, kelle teatel on tulistamises kahtlustatav endiselt jooksus. 

Esialgu levis info, et tulistaja saadi kätte, ent seda ei ole ükski ametiisik kinnitanud.

Prantsusmaal jätkub praegu politseioperatsioon eile ajakirja Charlie Hebdo toimetuse juures 12 inimest tapnud terroristide tabamiseks. Üks kahtlusalustest andis end eile õhtul ise üles, kaks venda, keda tulistajateks peetakse, on endiselt vabaduses.

Pariisi politsei ja Prantsuse julgeolekuametnike sõnul on vara öelda, kas rünnak satiirilehe Charlie Hebdo toimetusele ja uus intsident on omavahel seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles