Ühtsusmarsil Pariisis esindab Venemaad Sergei Lavrov

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene välisminister Sergei Lavrov.
Vene välisminister Sergei Lavrov. Foto: SCANPIX

Vene välisminister Sergei Lavrov osaleb pühapäeval Pariisis ühtsusmarsil, et väljendada Prantsusmaale toetust pärast sel nädalal 17 ohvrit nõudnud terroriakte.

Välisminister Sergei Lavrov juhib Venemaa delegatsiooni, mis sõidab Pariisi rahvusliku ühtsuse meeleavaldusele, teatas Vene välisministeerium.

Lavrovi kõneisik Aleksandr Lukaševitš tõrjus täna varem teateid, et Prantsusmaa ei ole esitanud Venemaa juhtkonnale kutset marsil osaleda.

Lukaševitš ütles raadiojaamale Ehho Moskvõ, et Venemaa delegatsioon sõidab Pariisi, et avaldada solidaarsust ja toetust terrorismivastases sõjas.

Paljud venelased tõid sel nädalal Prantsusmaa Moskva saatkonna juurde lilli ja süütasid küünlaid, avaldades sellega solidaarsust.

Mõned Kremli-meelsed ajalehed on aga andnud mõista, et satiiriajakiri Charlie Hebdo tõmbas endale ise tragöödia kaela, avaldades moslemeid solvavaid karikatuure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles