Sarkozy: immigratsioon muudab asju keerulisemaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa president François Holland koos ekspresident Nicolas Sarkozy (vaskaul) ja tema abikaasa Carla Bruniga enne eilset ühtsusmarssi.
Prantsusmaa president François Holland koos ekspresident Nicolas Sarkozy (vaskaul) ja tema abikaasa Carla Bruniga enne eilset ühtsusmarssi. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa endine president Nicolas Sarkozy ütles Pariisi terrorirünnakute järel, et isegi kui immigratsioon ei ole seotud terrorismiga, komplitseerib see olukorda.

«Immigratsiooni küsimuses on vajalik äärmiselt põhjalik debatt, kuna endist viisi ei saa me jätkata,» ütles Sarkozy täna.

«Immigratsioon, millega toime tulemisel meil on nii suuri probleeme, toob kaasa lõimumise küsimuse ning sellega seotud kommunitarismi teema, kus inimesed samastavad end oma kogukonnaga. Säärased inimesed nagu need, kes korraldasid eelmisel nädalal 17 ohvrit nõudnud rünnakud, võivad end kommunitarismi taha varjata,» ütles ekspresident.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles