Kas suur eksitus? Islamistid ründasid kodumasinatootjat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgu on veel selgusetu, kas islamistidel oli midagi tolmuimejate vastu või plaanisid nad tegelikult rünnata hoopiski relvafirmat.
Esialgu on veel selgusetu, kas islamistidel oli midagi tolmuimejate vastu või plaanisid nad tegelikult rünnata hoopiski relvafirmat. Foto: taurus-home.com

Arvatakse, et kolmapäeval džihadistide küberrünnaku ohvriks langenud Kataloonia kodumasinatootja Taurus sattus nende küüsi kogemata. Lähis-Ida kräkkerid ajasid nad segi samanimelise Brasiilia-USA relvatootjaga.

Lähis-Ida päritolu kräkkerid näotustasid Tauruse kodulehe, panid sinna teate oma kätetöö kohta ja taustale islamipalveid.

Ajalehe La Vanguardia viitas politseiallikatele, kelle sõnul võis see rünnak olla seotud Prantsuse firmadele korraldatud küberrünnakute jadaga. Teiste allikate hinnangul aeti segi kodumasinate ja relvade tootja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles