Pildid: USAs tabati teismelised «Bonnie ja Clyde»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA politsei tabas kaks teismelist varast, kelle meedia oli ristinud «Bonnie`ks ja Clyde´iks».

Korrakaitsjate andemetel varastasid 18-aastane Dalton Hayes ja ta 13-aastane tüdruksõber Cheyenne Phillips vähemalt kaks autot ja tegelesid ka tšekipettustega, edastab AP.

Noored sõitsid varastatud maisnatega oma koduosariigist Kentuckyst Floridasse tegeledes teekonnal vargustega.

Politsei kuulutas nad tagaotsitavaks, hoiatades samas, et noored võivad olla relvastatud, kuna varastatud autodes oli käsirelvi.

USA meedia andis Hayesile ja Phillipsile hüüdnime 1930. aastate kuulsa gängsteripaari Bonnie ja Clyde`i järgi.

Tänapäeva kurjategijad ei hukkunud siiski politsei kuulide läbi, vaid nende juhtum lõppes rahumeelselt. Politsei leidis põgenemisest väsinud paari Floridas Panama Citys autos magamast.

«Hoolimata teismeliste jahist läbi mitme osariigi, ei saanud mitte ükski kõrvaline isik kannatada. Ka ei saanud vigastada noored kurjategijad ning mitte keegi politseinikest,» teatas Kentucky Graysoni politsei esindaja.

Wikipedia: Bonnie ja Clyde, kelle kodanikunimed olid Bonnie Parker ja Clyde Barrow, olid USA kurjategijad, kes kasutasid ära 1930. aastate majanduskriisi röövides panku.

Ametlikel andmetel olid nad süüdi 13 mõrvas, tosinas pangaröövis ning paljude kaupluste ja tanklate röövimises.

Bonnie sündis 1. oktoobril 1910, Clyde sündis 24. märtsil 1909. Nad mõlemad surid 23. mail 1934.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles