Aftonbladet: Vägistamisohver meelitati Amorellal kajutisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Line'i reisiparvlaev Amorella.
Viking Line'i reisiparvlaev Amorella. Foto: SCANPIX

Reisiparvlaeval Amorella eelmisel nädalavahetusel aset leidnud grupivägistamise asjaolud hakkavad vaikselt selguma, Rootsi ajalehe Aftonbladet andmetel on ka ohver ise rääkinud juhtunu tagamaadest.

Aftonbladeti andmetel jutustas naine politseinikele, et üks meestest oli ta kajutisse meelitanud ja seejärel tormasid sinna ka ülejäänud samasse seltskonda kuulunud mehed.  

Kajutis surusid mehed ohvri vastu seina, rebisid talt riided ära ja seejärel nad vägistasid naise.   

Praeguste andmete järgi karjus naine appi, kuid ta lihtsalt ei pääsenud kajutist välja.

Üks samal ajal Amorellal reisinud naine rääkis Aftonbladetile, et kõnealune grupp mehi oli äratanud laeval tähelepanu õhtul juba varem. «Nad olid valjuhäälsed ja ebameeldivad ning püüdsid tungida meie kajutisse. Meie naisseltskonnal jäi neist küll halb mulje.»    

Politsei võttis pühapäeval kinni kaheksa meest, keda kahtlustatakse 44-aastase naise vägistamises. Neist viis peeti kinni Turus, kaks Stockholmis ja üks Maarianhaminas. Neli neist viibivad endiselt politsei valve all.

Nii kannatanu kui arvatavad ründajad on Rootsi kodanikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles