Moskva ei pea Kiieviga Musta ja Aasovi mere lennukoridori kõnelusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Sevastopolilt Mustale merele.
Vaade Sevastopolilt Mustale merele. Foto: SCANPIX

Venemaa delegatsioon Rahvusvahelise Tsiviillennunduse Organisatsiooni (ICAO) peakorteris Montréalis toimuval lennuohutuskonverentsil lükkas ümber kuuldused mitteametlikest kõnelustest Kiieviga õhukoridori taasavamise üle Musta mere ja Aasovi mere vahel, ütles Vene delegatsiooni allikas uudisteagentuurile Interfax.

«Teated Venemaa ja Ukraina mitteametlikest kõnelustest lennukoridori taasavamise üle Musta mere ja Aasovi mere kohal ei vasta tõele,» kinnitas allikas teisipäeval, lisades, et piirkonnas kontrollib lennuliiklust Vene lennujuhtimiskeskus.

Ajakirjandus teatas varasemalt mitteametlikest läbirääkimistest Venemaa ja Ukraina vahel rahvusvahelise lennukoridori taasavamise üle Musta mere kohal.

Pärast Krimmi liidendamist Venemaaga on õhuruum Musta ja Aasovi mere kohal muutunud rahvusvahelistele lendudele sisuliselt suletuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles