Putin on valmis oligarhi Sotši hotelli riigile üle võtma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Vekselberg (vasakult teine) koos Vene peaministri Dmitri Medvedevi (vasakul) ja asepeaministri Dmitri Kozakiga (patremal) 2013. aasta augustis Sotši Apart hotellikompleksis.
Viktor Vekselberg (vasakult teine) koos Vene peaministri Dmitri Medvedevi (vasakul) ja asepeaministri Dmitri Kozakiga (patremal) 2013. aasta augustis Sotši Apart hotellikompleksis. Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin on teinud nädalavahetusel Sotšit külastades ettepaneku, et riik võib võtta üle oligarh Viktor Vekselbergi firma Sotši olümpiaks ehitatud suure hotelli, et kompenseerida talle suuri ehituskulusid.

Associated Pressi eelmisel nädalal avaldatud uuring näitab, et vähemalt kaks suurt Sotši investorit, kellest üks on Vekselberg, püüavad vaikselt sokutada oma kahjumis kinnisvara riigile, et sundida maksumaksjaid nende arveid kinni maksma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles