Tadžikistanis leidis taas aset plahvatus

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaid kolm päeva tagasi plahvatas Dušanbes autopomm, vigastades paarikümmet inimest.
Vaid kolm päeva tagasi plahvatas Dušanbes autopomm, vigastades paarikümmet inimest. Foto: SCANPIX

Tadžikistani pealinna Dušanbe lõunaosas asuvas diskoteegis Dusti leidis ööl vastu tänast aset plahvatus, kannatada sai seitse inimest.

Siseministeeriumi staabiülem Tahir Normatov rääkis ajakirjanikele, et seitsmest kannatanust viis lubati varsti haiglast koju, vahendas Interfax.

Normatovi jutu järgi on kahe vigastatu seisund tõsine.

Ühe versiooni järgi plahvatas gaasiballoon, kuid võimalik, et oli tegemist lõhkekehaga. «Sündmuskohal töötavad eksperdid, rohem midagi ma rääkida ei saa,» lisas staabiülem

Interfaxi allikas korrakaitsejõududest väitis, et miilitsatöötajad pidasid kahtlustatavatena kinni kaks inimest. Allika sõnul oli tegemist lõhkekehaga, mis plahvatas tantsupõranda kõrval seisnud laua all. Lõhkekeha võimsus oli väike ja nii pääses diskoteek purustustest, tulekahju puhkemist ja võimalikest arvukatest ohvritest, lisas ta.

Uudisteagentuuri RIA Novosti allikas siseministeeriumist rääkis, et juhtunut uuritakse kui terroriakti, sest tegemist oli omavalmistatud lõhkekehaga. 

Tadžikistanis leidis vaid kolm päeva tagasi aset autopommiplahvatus, mistõttu sai viga parkümmend inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles