Kreml: Moskva ja Lääne suhete taastamiseks tuleb austada Vene huve

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kremli pressisekretär Dmitri Peskov.
Kremli pressisekretär Dmitri Peskov. Foto: SCANPIX

Moskva ja Lääne suhete taastamine on võimalik vaid Venemaa rahvuslike huvide austamise korral, ütles Kremli pressisekretär Dmitri Peskov.

Peskov hindas usutluses uudistekanalile CNN Venemaa praegust positsiooni mõistetavaks, väga ausaks, avatuks ja piisavalt kindlaks.

Kui seda positsiooni koheldakse mõistmisega, saavad kõik osapooled rõõmsalt jätkata koostööd argiprobleemide, sealhulgas terrorismiga tegelemiseks, ütles Peskov intervjuus, millest lõike avaldas Vene riiklik telekanal RT oma veebilehel.

Vene presidendi Vladimir Putini pressiesindaja sõnul läheb rahvusvahelistele probleemidele lahenduste otsimiseks vaja riikidevahelist koostööd.

Ainus, mida Venemaa tahab, on näha täit lugupidamist oma rahvuslike huvide ja suveräänsuse suhtes, lisas ta. Kui see juhtub, leiab rahvusvahelistes suhetes aset taassünd, lausus Peskov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles