Advokaat: Nemtsov sai sotsiaalmeedia kaudu ähvardusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurele Kivisillale on lisaks lilledele ja küünaldele toodud pilt, mille all on prantsuskeelne kiri «Mina olen Boriss».
Suurele Kivisillale on lisaks lilledele ja küünaldele toodud pilt, mille all on prantsuskeelne kiri «Mina olen Boriss». Foto: SCANPIX

Mõrvatud opositsionääri Boriss Nemtsovi advokaadi Vadim Prohhorovi kinnitusel sai poliitik tundmatutelt isikutelt sotsiaalmeedia kaudu ähvardusi ja pöördus seetõttu ka õiguskaitseorganite poole.

«Mitme kuu vältel kuni tänaseni välja jõudis temani sotsiaalmeedia kaudu ähvardusi. Me isegi esitasime vastava avalduse, kuid mingit reaktsiooni ei järgnenud,» rääkis ta Interfaxile.   

Nemtsovi endine pressisekretär ja lähedane sõber Aleksandr Kotjussov rääkis, et poliitik maetakse ühele Moskva surnuaiale. Konkreetse kalmistu nime otsustavad aga sugulased, lisas ta.

Vene Föderatsiooni juurdluskomitee algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja kriminaalkoodeksi paragrahvide järgi, mis puudutavad tapmist ning relva ebaseaduslikku kasutamist.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles