FSB juht Nemtsovi mõrvast: kahtlustatavad on olemas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FSB juht Aleksandr Bortnikov
FSB juht Aleksandr Bortnikov Foto: SCANPIX

Vene föderaalse julgeolekuteenistuse (FSB) juht Aleksandr Bortnikov kinnitas täna ajakirjanikele, et Boriss Nemtsovi mõrvaloos on kahtlustatavad täiesti olemas.

Opositsionäär Nemtsov lasti maha 27. veebruari hilisõhtul Moskva kesklinnas Bolšoi Moskvoretski sillal, mis jääb mõnesaja meetri kaugusele Kremlist. Juhtunu uurimiseks algatati kriminaalasi, vahendas RIA Novosti. 

Ajakirjanikud küsisid täna Bortnikovilt võimalike kahtlusaluste kohta. «Kahtlustatavad on alati olemas,» märkis FSB juht.   

Bortnikovi sõnul on kahtlusaluseid isegi mitu, ent ta rõhutas samas, et need kahtlusalused on ainult üks versioon, mida uurijad kaaluvad.

FSB juhi sõnul uurimine jätkub, kuid toimunud arengutest rääkis ta laialivalguvalt, vahendas Interfax. «Edasiliikumiste kohta etapis, kus oleme praegu, ei saa ma midagi öelda,» lisas ta.     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles