Naabrite solvamine läks Soome pensionärile kalliks maksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: SCANPIX

Soome Päijät-Häme ringkonnakohus kergendas taas aastaid naabreid kiusanud pensionäri rahakotti, karistades teda kodurahu rikkumise ja auhaavamise tõttu ligi 8000-eurose trahviga.  

See summa jaguneb kolmeks: 640 eurot on trahv, 2000 eurot läheb perele kannatuste tekitamise pärast ja 5000 eurot on kohtukulud, vahendas Ilta-Sanomate võrguväljaanne.

70-aastane mees on naaberkrundil elavat abielupaari kiusanud aastaid, karjudes neile erinevaid solvanguid. Ta on neid muu hulgas nimetanud ka pedofiilideks.  

Pahatahtliku pensionäri ohvriks sattunud pere on püüdnud meest igal moel vältida, kuid nn aktiivne vanur on suutnud nende argipäeva sekkuda enam kui kümme korda päevas.

Pidev häirimine on toonud kaasa kolm kohtuprotsessi, millest viimane leidis aset sel nädalal. Kohtulood on läinud kalliks maksma, kuna mõne aasta jooksul on tulnud tal rahakotti kergendada ligi 20 000 euro võrra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles