Interfax: Vene valitsus arutab piirilepingut Eestiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa valitsuskabineti kohtumine peaminister Dmitri Medvedevi juhtimisel.
Venemaa valitsuskabineti kohtumine peaminister Dmitri Medvedevi juhtimisel. Foto: SCANPIX

Vene valitsus arutab Eestiga sõlmitud piirilepinguga seonduvat, teatas Vene uudisteagentuur Interfax täna hommikul viitega Vene valitsuse pressiteenistusele.

Seni pole Vene meedia teavitanud täna toimuma pidanud arutelu tulemustest. Interfax kui ka mitmed teised uudistekanalid ja -agentuurid, näiteks RIA Novosti, märkisid, et kabinet arutab lepingu esitamist president Vladimir Putinile.

Eesti eelmine välisminister Urmas Paet ja Venemaa välisminister Sergei Lavrov allkirjastasid Eesti-Vene riigipiiri ning Narva ja Soome lahe merealade piiritlemise lepingu Moskvas möödunud aasta 18. veebruaril.

Riigikogus läbis Eesti ja Venemaa vahelise riigipiiri lepingute ratifitseerimise eelnõu esimese lugemise möödunud aasta aprilli keskel, selle edasisel menetlemisel jälgib Eesti Venemaa-poolset ratifitseerimise käiku ja kiirust. Riigikogus tuleb ratifitseerimise eelnõu lõpphääletus alles siis, kui Venemaa parlament on jõudnud sama kaugele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles