Allikas: Groznõis lasi end õhku mees, keda kahtlustati Nemtsovi mõrvas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boriss Nemtsov.
Boriss Nemtsov. Foto: SCANPIX

Tšetšeenia pealinnas Groznõis lasi eile end õhku mees, keda kahtlustati Vene opositsioonipoliitiku Boriss Nemtsovi tapmises, ütles korrakaitseameti allikas Interfaxile.

Allika sõnul läksid politseinikud Nemtsovi mõrvas kahtlustatavat meest kinni võtma, too viskas ühe granaadi korrakaitsjate pihta ja lasi teisega iseend õhku.

Tšetšeenia õiguskaitseorganid ütlesid varem Interfaxile, et Groznõis piirati sisse linnaelanik, kes osutab politseile vastupanu.

«Vahejuhtum leidis aset laupäeva õhtul. Mõrvas kahtlustatav Groznõi elanik suleti ühte Lev Jašini tänava korterisse. Kui politsei nõudis allaandmist, viskas ta nende pihta granaadi,» ütles õiguskaitseorganite esindaja Interfaxile. Ükski politseinik ega majaelanik viga ei saanud.

Vene föderaalse julgeolekuteenistuse (FSB) direktor Aleksandr Bortnikov teatas eile, et Nemtsovi tapmises kahtlustatuna on kinni peetud Kaukaasiast pärit Anzor Gubašev ja Zaur Dadajev. Mõlemad olevat nii mõrva organiseerijad kui täideviijad.

Hiljem teatas Inguššia julgeolekunõukogu, et kinni peeti kolmaski kahtlusalune, Anzor Gubaševi vend Šagid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles